Husrenovering i Stockholm

Från ombyggnad till detaljer!

Utforska våra renoveringstjänster och förvandla ditt hem
enligt dina drömmar och önskemål

Vi är experter på husrenovering

Vi har omfattande erfarenhet av husrenoveringar som både du och vi kan vara stolta över. Vi tar hand om hela processen och du kan vara trygg i vetskapen om att husrenoveringen kommer att utföras snabbt, effektivt och med absolut högsta kvalitet.

Så här fungerar det

Hembesök

Vi träffas i ditt hem för att diskutera din vision, budget och tidsplan.

Planering och Design

Med all nödvändig information på plats påbörjar vi planeringsprocessen, där vi skräddarsyr en plan som passar dina önskemål och budget.

Husrenovering

När alla detaljer är fastställda påbörjar vi din husrenovering, med fokus på snabbhet och säkerhet.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vanliga Frågor och Svar

För ett boende på 200 kvadratmeter förväntas kostnaden för en invändig totalrenovering i genomsnittlig standard vara cirka 2 miljoner kronor. Det är viktigt att notera att detta är ett medelvärde och det exakta priset för ert projekt kommer att variera beroende på flera faktorer.

Med ROT-avdraget som gör att du får göra avdrag på skatten för arbetskostnaden för en lägenhetsrenovering så behöver det inte bli så dyrt. Ytterst avgörs priset av hur mycket du vill renovera.

Vi kommer ut till dig, går igenom vad du vill ha hjälp med och samlar in information om ditt projekt. Den informationen använder vi sedan för att ta fram en eller flera offerter från våra anslutna byggföretag.

Du väljer sedan vilket företag du vill ingå avtal med.

Helt enkelt, vi ger dig rätt byggföretag till ditt projekt.

Att genomföra en renovering kan vara en stor och krävande process. Ibland kan olyckor inträffa, antingen orsakat av entreprenören själv eller av en annan part i fastigheten. Som seriösa entreprenörer är det viktigt för oss att ta ansvar och åtgärda eventuella skador som orsakats av oss. Mindre skador kan oftast lösas direkt, medan större skador kan kräva att vår ansvarsförsäkring tas i anspråk. Detta kan leda till förseningar i projektet, men vi står alltid för kostnaderna. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med renoveringen, och vi arbetar alltid för att uppnå det bästa resultatet.
Att renovera en lägenhet kan vara en utmanande process och det är viktigt att ha en tydlig vision och plan för renoveringen. Ett bra sätt att få inspiration och idéer är att surfa runt på olika inredningskontor på Instagram. Där kan man hitta många intressanta och kreativa idéer som kan hjälpa till att ge en klarare bild av hur man vill att sin lägenhet ska se ut efter renoveringen. Det kan vara allt från färgsättning till möblering och materialval. Genom att använda sig av sociala medier som verktyg för inspiration kan man få en bättre uppfattning om vad som är möjligt att åstadkomma och samtidigt få tips och råd från andra som genomfört liknande projekt.

Dags att renovera? Kontakta oss idag!​

Är du redo att ge ditt hem en uppfräschning? Låt oss assistera dig med din husrenovering i
Stockholm. Klicka nedan för att få ett kostnadsfritt prisförslag från oss inom 24 timmar.

Copyright © 2023 • DTAE BYGG AB