Totalentreprenad Stockholm

Så här arbetar vi med totalentreprenad i Stockholm

Vi på DTAE BYGG AB är experter på totalentreprenad i Stockholm. Med vår omfattande erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för alla typer av byggprojekt, oavsett storlek och omfattning.

Vår totalentreprenad omfattar hela byggprocessen, från planering och design till byggnation och färdigställande. Vi har ett dedikerat team av erfarna yrkesmän, arkitekter och konstruktörer som arbetar tillsammans för att säkerställa att projektet genomförs smidigt och effektivt.

Vi använder oss av modern teknik och högkvalitativa material för att se till att projektet uppfyller höga standarder och att kunden blir nöjd med det färdiga resultatet. Vårt fokus ligger alltid på att leverera kvalitativt arbete i tid och inom budgeten.

När du väljer oss som din totalentreprenadpartner i Stockholm, kan du vara säker på att ditt projekt är i goda händer. Vi tar hand om allt från att erhålla nödvändiga tillstånd till att övervaka byggprocessen och hantera eventuella problem som kan uppstå.

Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din totalentreprenad i Stockholm. Vi ser fram emot att arbeta med dig och att göra ditt byggprojekt till verklighet.

totalentreprenad
20190927_150324

Altan eller veranda

Vi är experter på utomhussnickeri. Vi bygger allt som du kan behöva på dint tomt.

20200421_113422-min

Totalentreprenad

Från färdig platta på mark till nyckelfärdigt hus.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

IMG_20190826_131407_045-min

Våra omfattande tjänster inom totalentreprenad i Stockholm

DTAE BYGG AB är specialiserade inom totalentreprenad i Stockholm och har en imponerande erfarenhet av att förverkliga drömhus för många nöjda kunder.

För att kunna erbjuda högkvalitativ totalentreprenad i Stockholm har vi samlat ett team av skickliga medarbetare från alla yrkesgrupper inom byggbranschen. Vi är stolta över att ha alla nödvändiga certifikat och licenser för att bygga hus och fastigheter från grunden. Som certifierade av Behörig Våtrum och Säker Vatten är vi kvalificerade att utföra våtrumsarbeten av högsta standard, vilket är en viktig aspekt vid byggande eller renovering av badrum.

Vi erbjuder också expertis inom installation av bastukaminer med rökkanal och skorsten, samt vanliga kaminer och öppna spisar. Våra snickare kan hjälpa dig med olika snickeriarbeten, såsom uterum/uteplatser, verandor, dörraltaner, garagefriggebodar och platsbyggda förvaringsutrymmen. Vi utför även andra invändiga snickeriarbeten enligt dina behov och önskemål. Nedan finns några av våra övriga byggtjänster som kan erbjudas separat eller som en del av din totalentreprenad i Stockholm:

 • Ombyggnationer
 • Utbyggnationer
 • Fönsterbyten
 • Takbyten och takarbeten
 • Takplåt
 • Fasadarbeten
 • Badrumsrenoveringar
 • Köksrenoveringar
 • Golvläggning och golvarbeten
 • Murningsarbeten
 • Räcken
 • Verandor
 • Trappbyten
IMG_20190818_184340_970-min

Vi tar ansvar för hela projektet

När vi tar oss an en totalentreprenad i Stockholm, tar vi på oss ansvaret för hela projektet. Det inkluderar både projektering och utförande av ditt bygge. Vi tar även på oss funktionsansvaret, vilket innebär att vi garanterar att det färdiga bygget uppfyller den funktion som har avtalats. Som beställare har du möjlighet att definiera önskad funktion och beskriva dina behov och önskemål. Vi som genomför din totalentreprenad i Stockholm ansvarar sedan för att ta reda på det bästa sättet att uppnå den önskade funktionen.

Hållbart och snyggt resultat

Kontakta oss för din totalentreprenad i Stockholm eller om du önskar bygga mindre strukturer som gäststugor, garage, förråd eller verandor. Vi garanterar alltid ett snyggt resultat som håller länge. Hos DTAE BYGG AB strävar vi efter att uppfylla våra kunders förväntningar och leverera projekt av högsta kvalitet. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner inom totalentreprenad i Stockholm.

secure-shield 1

Pålitlighet

high-quality 1

Kvalitet

review (1) 1

11 års

rating 1 (1)

100% Nöjda Kunder

support 1

Kundsupport

shield 1

Pålitlighet

received_385714439629580

DTAE BYGG AB i Stockholm

Har många års erfarenhet inom totalentreprenad, inklusive projekt inom kontor, sjukhus och skolor till mycket rimliga priser. Vi specialiserar oss på att skapa högkvalitativa koncept som möter våra kunders behov och ser till att arbetet utförs med den bästa möjliga kvaliteten. Dessutom är vi stolta över att hålla oss till tidsplanen och se till att våra byggprojekt är klara inom utsatt tid. Kontakta oss för att samarbeta med kvalificerade entreprenörer och ta ditt projekt till nästa nivå.